Waveform

Built for Lockheed Martin's Aerospace Center at the University of Denver, Waveform creates a fluid and visually striking backdrop for the daily ebb and flow of university students, faculty, and visitors. Reminiscent of land form topography, it is a lighting facade that explores the interplay of dynamic forces moving through a physical medium. Waveform is a composition of elements “frozen in time” and animated through form differentiation, and subtle lighting effects. The artwork is never the same for the passer-by: from the student or faculty member heading to another class, to the visitor, board member or prospective student. Waveform is an installation that is inspired by science and engineering, created through the most advanced fabrication methods available, finely crafted and assembled, yet ephemeral, light and playful.

 
 

AXON VIEW

 
 
Waveform_17.jpg
 
Waveform_15.jpg
 
FUTUREFORMS-WAVEFORM-04.jpg
 
 

Fabrication in SF studio

FUTUREFORMS-WAVEFORM-08.jpg
 
 

Detail Elevation: Mechanical Connections